Loading...

Welkom

Welkom op de website van StAPwest, de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten Westhoek. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een vernieuwde site voor een gevestigde waarde: de Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst en Dans van Veurne.

Waarvoor kan je bij ons terecht? Het plezier dat kinderen, jongeren en volwassenen beleven aan kunst is de voornaamste beweegreden om naar onze academie te komen. De academie biedt op een pedagogisch stevig onderbouwde wijze een kwaliteitsvolle artistieke vorming in podiumkunsten aan: muziek, woordkunst en dans. De academie respecteert de eigenheid van elke leerling, streeft naar de grootst mogelijke differentiatie van elke leerling, besteedt ook veel aandacht aan kunstbeleving in groepsverband en stimuleert de leerling tot deelname aan het culturele leven.

Heb je interesse? Wil je weten welke cursussen je allemaal kan volgen? Wil je weten wie we zijn? Wil je ons artistiek pedagogisch project kennen? Wil je onze visie kennen? Ga dan een kijkje nemen via het Artistiek pedagogisch project, de pagina’s MuziekWoordkunst en Dans.

Veel surfgenot,
Luc Devriese

Nieuws

Eindejaarsproclamatie & Prijsuitreiking

Hier vindt u de foto’s van de eindejaarsproclamatie & Prijsuitreiking van zaterdag 25 juni in zaal Zonnebloem te Veurne. […]

Theaterwandeling: De Panne – 3 juni 2016

Vrijdag 03 juni verzorgden de leerlingen DRAMA van StAPwest een theaterwandeling in het Bezoekerscentrum “De Nachtegaal” in De Panne.

[…]

Kom dat zien… Kom dat zien… We hebben iets gemaakt!

affiche verbale vorming

Leerlingen Verbale Vorming Oostduinkerke en Koksijde treden op in […]

Dansoptreden

Dvd dansoptreden “De Nachtegaal…/In-between…” na 15 mei te koop.
Info secretariaat StAPwest Koksijde.
Alvast een voorsmaakje… […]

Gala.nt Concert – zaterdag 30 april 2016

Laatstejaars op de planken

Let op: het concert start om 19u!

Voorkant Galant2015-2016[…]

Auditie AMV – Dwarsfluit

fluit

Beste leerlingen en ouders,

Op 20 april 2016 is er een bijzondere auditie in het auditorium te Veurne; de dwarsfluit- klassen uit de lagere graad en enkele AMV-klassen staan samen op het podium. […]

Afwezigheid Leerkrachten

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Zoek in onze website