Loading...

Welkom

Welkom op de website van StAPwest, de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten Westhoek. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een vernieuwde site voor een gevestigde waarde: de Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst en Dans van Veurne.

Waarvoor kan je bij ons terecht? Het plezier dat kinderen, jongeren en volwassenen beleven aan kunst is de voornaamste beweegreden om naar onze academie te komen. De academie biedt op een pedagogisch stevig onderbouwde wijze een kwaliteitsvolle artistieke vorming in podiumkunsten aan: muziek, woordkunst en dans. De academie respecteert de eigenheid van elke leerling, streeft naar de grootst mogelijke differentiatie van elke leerling, besteedt ook veel aandacht aan kunstbeleving in groepsverband en stimuleert de leerling tot deelname aan het culturele leven.

Heb je interesse? Wil je weten welke cursussen je allemaal kan volgen? Wil je weten wie we zijn? Wil je ons artistiek pedagogisch project kennen? Wil je onze visie kennen? Ga dan een kijkje nemen via het Artistiek pedagogisch project, de pagina’s MuziekWoordkunst en Dans.

Veel surfgenot,
Luc Devriese

Nieuws

Concertagenda Voorjaar 2017

Aperitiefconcerten.Voorjaar.2017.Affiche

Podiumweek

affiche

Uitstap leerlingen repertoirestudie

foto 5

Op zondag 15 januari 2017 maakten de leerlingen repertoirestudie samen met hun […]

Cutie Flootie 27 november 2016

affiche-cutie-flootie-2016
Hartelijk welkom op CUTIE FLOOTIE, de fluitdag van Stapwest Veurne.

Thema van dit […]

Het ogenblik: Project zang- en toneelklassen

“Om in je agenda te noteren :
Op zaterdag 19 november aanstaande brengen de leerlingen toneel en de koorklas van StAPwest […]

Zoek in onze website

Aankomende activiteiten

Facebook