Een nieuw schooljaar! – Woensdag 1 september 2021

Eindelijk is het zover! De Belgische zomer maakt definitief plaats voor een sprankelend nieuw schooljaar! Mede dankzij de hoge vaccinatiegraad in de regio, kan onze academie op 1 september starten met heel milde maatregelen.

Elke leerling heeft vanaf nu opnieuw recht op normale lessen, zonder beperking qua groepsgrootte en in de klas kan het mondmasker zelfs uit. Dit geldt ook voor de lessen groepsmusiceren, woord en dans!

Er wordt zoveel mogelijk afstand gehouden of een mondmasker gedragen in contacten met andere aanwezigen op drukke plaatsen en tijdens verplaatsingen in gebouwen.

Uiteraard volgen wij strikt de protocollen van de Vlaamse Overheid voor het DKO. Bovendien kan iedereen die dat wenst een mondmasker blijven dragen en blijft handhygiëne belangrijk. Wij voorzien voldoende ontsmettingsmiddel en plexischermen waar nodig. Mochten er voor jouw les nog specifieke maatregelen zijn, dan verneem je dat van je leerkracht tijdens de eerste les.

Bedankt aan iedereen die zich ondertussen opnieuw inschreef in onze academie! Mocht je nog twijfelen om in te schrijven, aarzel dan niet om ons te contacteren, een proefles te volgen of gewoon nu al in te schrijven. Alle info vind je op onze website.

Heel graag tot binnenkort!
Pieter Tieghem, directeur