Start Inschrijvingen – 26 mei 2021

De online inschrijvingen zijn gestart! Inschrijven kan via mijnACADEMIE en op deze website vind je alle praktische info en de nieuwe uurroosters.

Ondervind je moeilijkheden om in te schrijven, dan kan je het secretariaat contacteren. Liefst per mail maar er is ook telefonische ondersteuning: van maandag tot donderdag van 14 tot 20 uur en op vrijdag van 14 tot 18 uur.

Leerlingen die afstuderen voor muziekatelier hebben vanaf volgend schooljaar de keuze uit de opties klassieke muziek en jazz-pop-rock. Alle info over deze opties, de bijhorende instrumenten en de nieuwe vakken vind je in deze brochure.

Nieuw voor volgend schooljaar is dat leerlingen die starten met het eerste jaar instrument in de tweede graad (vanaf 8 jaar) pas eind september een definitieve instrumentkeuze kunnen maken. Gedurende de maand september organiseren wij open instrumentlessen, workshops en instrumentvoorstellingen. Uiteraard zal iedereen uiteindelijk het instrument van zijn of haar voorkeur kunnen kiezen. Alle praktische info communiceren wij eind augustus met de nieuwe leerlingen muziek.