Home2019-06-13T09:39:05+02:00

Welkom

Welkom op de website van StAPwest, de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten Westhoek. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een vernieuwde site voor een gevestigde waarde: de Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst en Dans van Veurne.

Waarvoor kan je bij ons terecht? Het plezier dat kinderen, jongeren en volwassenen beleven aan kunst is de voornaamste beweegreden om naar onze academie te komen. De academie biedt op een pedagogisch stevig onderbouwde wijze een kwaliteitsvolle artistieke vorming in podiumkunsten aan: muziek, woordkunst en dans. De academie respecteert de eigenheid van elke leerling, streeft naar de grootst mogelijke differentiatie van elke leerling, besteedt ook veel aandacht aan kunstbeleving in groepsverband en stimuleert de leerling tot deelname aan het culturele leven.

Heb je interesse? Wil je weten welke cursussen je allemaal kan volgen? Wil je weten wie we zijn? Wil je ons artistiek pedagogisch project kennen? Wil je onze visie kennen? Ga dan een kijkje nemen via het Artistiek pedagogisch project, de pagina’s MuziekWoordkunst en Dans.

Veel surfgenot,
Pieter Tieghem, wn. directeur

Nieuws

We’ve Got Talent – vrijdag 15 maart om 19u30

Concerten

Legato presenteert: Nieuwjaarsconcert

CUTIE FLOOTIE !

CUTIE FLOOTIE !

Onze jaarlijkse fluitdag Cutie Flootie gaat dit jaar door op […]

Maud Vanhauwaert Ereburger!

Zaterdag heeft Veurne zijn zevende ereburger officieel gevierd. Geen doodgewone ceremonie, maar […]

Aankomende activiteiten

Facebook