Home2020-11-26T18:28:51+01:00

Welkom

Welkom op de website van StAPwest, de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten Westhoek. Een nieuwe naam, een nieuw logo, een vernieuwde site voor een gevestigde waarde: de Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst en Dans van Veurne.

Waarvoor kan je bij ons terecht? Het plezier dat kinderen, jongeren en volwassenen beleven aan kunst is de voornaamste beweegreden om naar onze academie te komen. De academie biedt op een pedagogisch stevig onderbouwde wijze een kwaliteitsvolle artistieke vorming in podiumkunsten aan: muziek, woordkunst en dans. De academie respecteert de eigenheid van elke leerling, streeft naar de grootst mogelijke differentiatie van elke leerling, besteedt ook veel aandacht aan kunstbeleving in groepsverband en stimuleert de leerling tot deelname aan het culturele leven.

Heb je interesse? Wil je weten welke cursussen je allemaal kan volgen? Wil je weten wie we zijn? Wil je ons artistiek pedagogisch project kennen? Wil je onze visie kennen? Ga dan een kijkje nemen via het Artistiek pedagogisch project, de pagina’s MuziekWoordkunst en Dans.

Veel surfgenot,
Pieter Tieghem, directeur

Nieuws

Opstart na de herfstvakantie (18/11/2020)

Beste leerling,
Beste ouder(s),

Na een verlengde en een hopelijk voor iedereen deugddoende vakantie, is StAPwest opgestart in fase rood, met deze bijkomende maatregelen:

  • De lessen voor leerlingen tot 12 jaar oud blijven behouden zoals voorzien. Enige uitzondering: tijdens het zingen is een mondmasker verplicht.
  • Voor leerlingen vanaf 12 jaar oud wordt afstandsonderwijs georganiseerd. In de academie zelf zijn enkel één-op-één lessen mogelijk.

Verder zijn deze lokale maatregelen tijdelijk van kracht:

  • In Koksijde en Oostduinkerke kunnen enkel de leerlingen tot 12 jaar oud fysiek les volgen in de academie. Het dragen van een mondmasker is voor alle leerlingen steeds verplicht. De één-op-één lessen voor alle leerlingen starten […]

Nieuw aan StAPwest (01-09-2020)

Aankomende activiteiten

Facebook