Legato

PRETTIGE KENNISMAKING !

WIE ZIJN WIJ ? Wij stellen u graag voor :Vriendenkring LEGATO, de Vriendenkring van StAPwest Onze naam LEGATO verwijst naar de Italiaanse muziekterm die “Verbonden” betekent.

WAT IS ONS DOEL ?Vriendenkring LEGATO wil graag meewerken aan de verbondenheid van alle leerlingen, leerkrachten en sympathisanten van StAPwest en zo de uitstraling van StAPWest bevorderen

HOE DOEN WE DIT ? door het helpen organiseren van concerten en evenementen van StAPwest door het ondersteunen van de activiteiten van StAPwest met onze actieve aanwezigheid door het logistiek en financieel steunen van de werking van StAPwest

Meer weten over de werking van Vriendenkring LEGATO ? Stuur vrijblijvend een mailtje naar legato@stapwest.be. Wij reageren graag.

WIE ZIJN WIJ ?
Vriendenkring LEGATO bestaat momenteel uit
Anthony, Josette, Dries, Chris, Ilse, Noël, Rik en Pieter
stuk voor stuk mensen die de academie een warm hart toedragen.

INTERESSE ?
Om de werking van Vriendenkring LEGATO te blijven verzekeren en de ploeg te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil je graag deel uitmaken van onze fijne groep ?
Steek je zo nu en dan graag een handje toe ?
Dan ben je zeker welkom.

Wil je eerst wat meer weten over de werking van Vriendenkring LEGATO ? Stuur vrijblijvend een mailtje naar legato@stapwest.be. Wij reageren graag.